Autocarbedrijf Fimatour - Busreizen busvervoer 

+32 (0)52 52 35 77

Van Hool TX 27

81 zitplaatsen
Lees meer

MAN Lionscoach

53 zitplaatsen
Lees meer

MAN Lionscoach

44 zitplaatsen Leder
Lees meer

Spaceclass VIP

6 + 1 Zitplaatsen
lees meer

Busreizen - Autocarreizen

Bij Fimatour BVBA kan je terecht voor groepsreizen, verhuur van bussen - autocars, à la carte reizen waarbij we alles op maat maken, actieve vakanties, citytrips, daguitstappen, verrassingsreizen ...

Groepsreizen - verenigingen

Fimatour verhuurt niet alleen autobussen en autocars met chauffeur maar organiseert ook graag je reis, vanaf de start tot het eindpunt. Ons netwerk aan contacten is de garantie voor de beste service. Zo kan je als verantwoordelijke van de reis ook volop meegenieten en hoef je zich geen zorgen te maken over de organisatie. Lees meer.

Een autocar - autobus huren

Bij ons kan je bussen - autocars  van 16 tot 79 plaatsen, liftwagens,VIP-bussen, clubbussen, taxi en limo huren. Onze nieuwste aanwinst is een topklasse dubbeldekbus van 14 meter lengte met 79 plaatsen in een viersterren opstelling (veel beenruimte). Onze bussen kunnen gehuurd worden met of zonder trailer (aanhangwagen) voor fietsen of bagage. Er is ook een skibak aanwezig voor skireizen. Lees meer.

A la carte reizen

Wij maken alles op maat volgens jou wensen. We kunnen de reis organiseren van A tot Z: reservaties van gidsen, bezienswaardigheden, restaurants ... Wil je een ontbijt op de autocar? Geen probleem wij zorgen voor de catering aan boord. Wij beschikken over autocars van 20 tot 79 plaatsen. De organisatie en reservaties zijn een gratis service van Famitour! Lees meer.