Autocarbedrijf Fimatour - Andere diensten 

+32 (0)52 52 35 77

Van Hool TX 27

81 zitplaatsen
Lees meer

MAN Lionscoach

53 zitplaatsen
Lees meer

MAN Lionscoach

44 zitplaatsen Leder
Lees meer

Spaceclass VIP

6 + 1 Zitplaatsen
lees meer

Andere diensten

Fimatour BVBA is een nieuw dynamisch bedrijf die alle aspecten van de sector personenvervoer ter harte neemt. Daarom bieden we aan onze klanten ook andere diensten aan dan louter vervoer.

Consulting vakbekwaamheid

De zaakvoerder, Sam Van Uytfang, is erkend instructeur voor de cursussen vakbekwaamheid rijbewijs C en D. Hij geeft die cursussen in opdracht van ondermeer FCBO, Syntra, TLV, Transport Academy en Rijschool Traffix. Door zijn kennis, ervaring en neutraliteit kan hij uw bedrijf het best advies geven over hoe deze verplichte opleidingen voor uw chauffeurs te organiseren. Hij zal u ook allerlei tips meegeven hoe de kost te verminderen door het aantrekken van subsidies. Lees meer.

Opleiding evacuatie schoolbus

Dagelijks worden er tussen de 250.000 à 500.000 leerlingen in België per schoolbus vervoerd. Zowel ouders, leerkrachten, schooldirecties als autobusbedrijven streven ernaar om dit op zo'n veilig mogelijke manier te doen. Bij defect of ongeval is het van het grootste belang dat de kinderen op zo'n snel mogelijke manier geëvacueerd worden uit de bus. Fimatour BVBA is de enige Vlaamse onderneming die aan schoolkinderen aanleert hoe zo snel mogelijk een bus te evacueren. Lees meer.